Előfizetői tartalom

Elsők között nézheted meg, milyen lesz a formabontó budai irodaház (képek)

Portfolio
Újabb jelentős állomásához érkezett a Futureal fejlesztésében megvalósuló Budapest ONE irodapark. Az Őrmezőn, hazánk legnagyobb multimodális csomópontjánál épülő komplexum 2. és 3. ütemének legmagasabb pontjára felkerült a szerkezetkész állapotot jelző bokréta. A kivitelezés utolsó fázisához érkezett épületrész legnagyobb bérlői között a Vodafone és a British Telecommunications is megtalálható.

Elérte legmagasabb pontját, ezáltal szerkezetkész állapotba került a Budapest ONE irodaház 2. és 3. üteme. A 2020 elején átadott, 25 ezer négyzetméteres első ütemet követően, az egyidőben fejlesztett két projekt során 40 ezer négyzetméter iroda- és közel 3500 négyzetméter kereskedelmi és szolgáltató terület épül fel, amelyet közel 2500 négyzetméter zöldfelület egészít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés