Előfizetői tartalom

Nagy szerencse, hogy nem fából vannak az állványok

Az állványozási szakma az építőipar egy olyan területe, aminek a részleteibe és rejtelmeibe csak ritkán van lehetőség bepillantani. Nincs olyan iroda, bevásárlóközpont, toronyház, ami megépülhetne állványozás nélkül, de még egy pályaudvar felújítása, vagy egy bazilika helyreállítása során is ott kezdődik minden munkafolyamat, hogy a magasba kell juttatni a szakkivitelezőt. Serdült Sándorral, a Layher Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk az elmúlt év legnehezebb óráiról, a gyorsan alkalmazkodó ágazatról, az árak emelkedéséről, az előttünk álló várható változásokról és a szakma jövőjéről.

Az elmúlt egy évben mennyire változott meg a működésük? Milyen extra nehézségekkel találkoztak? Tavaly év elején már sejteni lehetett, hogy a magyar határokon belülre is begyűrűzik a járvány, így elsőként a védőeszközöket igyekeztünk beszerezni. Az első két hétben, amikor március közepén a lezárások megtörténtek, meg sem csörrent a telefonom, de utána az építőipar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés