Előfizetői tartalom

Gyökeresen átalakulnak az irodáink, ez téged is érinteni fog

Portfolio
Az elmúlt másfél évhez hasonló helyzet még nem volt korábban az ingatlanpiacon. Bár gazdasági válságot éltek már át a szereplők, a járvány elején nem volt egy biztos minta arra, hogy akár az irodapiacon, akár a kiskereskedelem világában mit kell pontosan tenni, mi lesz a jó megoldás. Ezeket a cégeknek a bérlőkkel együtt kellett kitalálniuk. Hogy hol, milyen mértékben sikerült jó megoldásokat találni, és mi várható a jövőben arról Dömötör Mónika, a Gránit Pólus bérbeadási vezetője és Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója mondták el tapasztalataikat.

Az irodapiacon a cégek zöme nem támogatta a home office-t a pandémia előtt, egyfajta kényszerként élték meg, hogy otthonról dolgoznak a kollégák, elveszítve így a kontrollt a munkatársak felett. Tavaly azonban hamar kiderült, hogy így is jól működik a rendszer, a kollégák többségében tudnak otthonról dolgozni, de ezzel párhuzamosan megismerték az otthoni munkavégzés hátrányait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés