Előfizetői tartalom

Felhőtlen optimizmus és baljós árnyak - merre indul innen az irodapiac?

Erős optimizmus jellemző manapság az irodapiacra, ahogy az ország látszólag maga mögött tudta a járványt (erre azért ne vegyünk mérget) és a gazdaság is kilábalni látszik az átmeneti sokkból. A fejlesztők és az elemzők véleménye szerint a járvány csak kisebb horpadást okozott az irodapiacon, azt temetni még messze korai lenne. A tömeges home office-ra és hibrid munkára való átállásoktól sem félnek a szakmabeliek mondván, hogy majd maximum több hely jut egy alkalmazottra. Vajon valóban indokolt ez a felhőtlen optimizmus? Vajon tényleg semmi nem árnyékolja be ezt a pozitív képet? Ennek jártunk most kicsit utána.

Piaci optimizmus és a bérleti díjak A piaci szereplők - elsősorban a fejlesztők és az elemzők - nagy bizakodással tekintenek a jövőbe az irodapiac terén. A szakmában elterjedt álláspont, hogy annak ellenére, hogy az irodai élet gyökeresen átalakul, az emberek végül mégis visszatérnek az irodába - egy emberre majd maximum több terület fog jutni. Eddig 7-8 négyzetméternyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés