Előfizetői tartalom

Itt az új aranyláz? - Nem csak Magyarországon népszerű ez az ingatlanpiaci szektor

Portfolio
A világjárvány egyértelmű nyertesének sokan a logisztikát tartják, nem véletlenül kapott kiemelt helyet a Bécsben megrendezett CEE Property Forum 2021 konferencia programjában is. A logisztikai területek iránti igényt az egekbe szökő e-kereskedelmi számok tápálálják. De valóban ez lenne az új aranyláz? A kérdésről a szakértők Harry Bannatyne, Partner, Head of Industrial Agency CEE, Colliers moderálásában beszélgettek.

"Sok változás történt az elmúlt időszakban a logisztikában és ez nem volt mind pozitív. A cégünk például a járvány bizonyos időszakaiban nem tudott Kínából szállítani. Az viszont tény, hogy az e-kereskedelem hatására rengeteg fejlesztés zajlik most Lengyelországban, ahol a logisztikai ingatlanok üresedése jelenleg 6 százalék körül alakul. Az automatizáltáság és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés