Előfizetői tartalom

Extra szolgáltatások, extrém kérések: a raktárpiac is küzd az új igényekkel, de nincs lehetetlen

Az ingatlanpiac egyik legdinamikusabban növekvő szegmense most a raktár-, és ipariingatlan-fejlesztés területe. A gyártó, a logisztikai, valamint a szállítmányozással foglalkozó cégek bővülési igényével alig lehet lépést tartani, miközben - ahogy az élet más területein szintén - itt is egyre fontosabbá válnak a partner specifikus szolgáltatások és a fenntartható megoldások. Az átalakult raktárpiac legújabb vonásairól, a fejlesztőkkel szemben állított elvárásokról, illetve a jövőbeli tervekről kérdeztük Szoboszlay Mátét, a Prologis tőkeallokációs igazgatóját.

Kezdjük kicsit távolabbról. Egy ideig a legaktívabb fejlesztők között volt a Prologis a hazai piacon, majd volt egy rövid fejlesztési stop a cég életében. Most pedig a nagy „logisztikaláz” idején újra színre léptetek. Mik voltak az okok és most mire koncentráltok? A Prologis nem felejtett el fejleszteni, de az elmúlt évek során inkább a meglévő portfólió optimalizálására...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái