Előfizetői tartalom

Ők lettek az idei Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat győztesei

Portfolio
Idén huszonharmadik alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot a párizsi székhelyű FIABCI Magyar Tagozata. Az ingatlanfejlesztők, kivitelezők, tervezők a rendkívüli helyzetben rendkívüli aktivitást mutattak és a pályázat történetének legnagyobb létszámú mezőnye indult idén. A 44 létesítmény nevezése lehetővé tette, hogy 9 funkcionális, valamint az Örökségvédelem és Környezettudatos Építés minőségi kategóriában is díjazhassák a kategória legjobbját.

Az idei pályázaton a zsűri ismét nagyon nehéz helyzetben volt, mert a mezőny egészében és ezen belül minden kategóriában nagyon szoros verseny volt és komoly elemzés után választotta ki a zsűri a nyerteseket. A pályázat kezdete óta Brigitte Jank osztrák és Adriena Litomericka szlovák szakértő támogatta a zsűri munkáját. Idén az online lehetőségeket kihasználva 10 külföldi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés