Előfizetői tartalom

6 trend, ami alapjaiban határozza meg az ingatlanpiac jövőjét

Az egyik legátfogóbb folyamat, amivel a közeljövővel számolnunk kell az ingatlanpiacon - és itt most elsősorban a lakáspiacra gondolunk - az az emberek városokból külvárosokba való kiköltözése. Ugyan a folyamat már a járvány előtt is észlelhető volt, a pandémia beállta értelemszerűen felgyorsította a folyamatot. A külvárosiasodás mellett azonban sok más folyamat is felütötte a fejét az amerikai ingatlanpiacon, amikre érdemes lehet odafigyelnünk a következő egy-másfél évben, hiszen a jelenségek egy része hazánkba is átszivárog, illetve megjelenhet a közeljövőben. Mi most az exploding topics segítségével összeszedtünk 6 trendet, amik meghatározhatják az ingatlanpiac jelenét és jövőjét - az óceánon innen és az óceánon túl.

1. A lakásvásárlás digitalizálódása Az elmúlt másfél év járványhelyzete a gazdaság legtöbb szektorában a digitalizáció felgyorsulását hozta magával - nincs ez másképp az ingatlanpiacon sem. Ugyan a home-office-ról és a digitális kapcsolattartásról már majdnem mindent leírtunk, amit le lehetett (épp a napokban jelent meg egy longform cikkünk is a témában), de még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés