Előfizetői tartalom

A plázák lettek a nagy túlélők - Ezért indokolatlan temetni őket

Nemcsak Magyarországon, de globális szinten is megkerülhetetlen téma az ingatlanpiacon a bevásárlóközpontok jövője. Az ágazatban számos olyan változás zajlik, amelyek hatással vannak a kiskereskedelemi egységek működésére, ezáltal az ebben a szegmensben tevékenykedő cégek életére. Többek között az online kereskedelem térnyerése, a vásárlói igények változása és a lassan két éve a mindennapjaink részét képző covid is ide sorolható. Hogy hogyan lehet ezekhez az eseményekhez és folyamatokhoz alkalmazkodni, arról dr. Hegedüs Gáborral, az Indotek Group portfólió menedzsment igazgatójával beszélgettünk.

Hirtelen okozott nagy változásokat a járvány a kiskereskedelemi szereplők életében. Hogyan lehetett ezt a helyzetet kezelni? Milyen megoldásokat kellett alkalmazni az Indotek retail egységeiben? Fontos hangsúlyozni, hogy a világjárvány hatásaival kapcsolatos kérdésekről még mindig nem beszélhetünk múlt időben, ugyanis továbbra is folyamatosan jelen van, áthatja a mindennapjainkat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés