Előfizetői tartalom

Bizonytalanság és rugalmasság: kéz a kézben járnak az irodapiacon

Az elmúlt egy-másfél év kulcsszava az irodapiacon egyértelműen a rugalmasság lett, ami nem csak a cégek munkafolyamataira, hanem a bérlői elvárásokra egyaránt vonatkozik – mondta el Aurelia Luca, a Skanska magyarországi és romániai üzleti tevékenységért felelős ügyvezető alelnöke a Portfolio-nak adott interjújában. A beszélgetés során szóba került még a döntéshozatali folyamatok elnyúlása, a bérleti díjak alakulása és természetesen a fenntarthatóság is, valamint betekintést nyerhettünk a cég legújabb fejlesztésének háttereibe is.

Rengeteg minden történt velünk az elmúlt egy-másfél évben. Milyen fontos tanulságokat tud levonni ezekből egy irodafejlesztő? A járványhelyzet még mindig nem múlt el, így továbbra is egy tanulási folyamatban vagyunk, folyamatosan összegezzük a tapasztalatainkat. Az elmúlt egy-másfél év kulcsszava egyértelműen a flexibilitás lett, ami nem csak a munkafolyamatokra, hanem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés