Előfizetői tartalom

Világszínvonalú, ultramodern belvárost kap Zugló

Még néhány hónap, és rajtol az évtizedeket meghatározó városfejlesztés Zuglóban. A régi gyártelep érzetét keltő területeket új lakóházak és irodaépületek váltják le, amik között bevásárlóutca, éttermek, boltok, és rengeteg zöldfelület ad teljesen új arculatot a környéknek. Néhány látványtervet már bemutattunk a világhírű Zaha Hadid építésziroda terve és a Bayer Property fejlesztésében megvalósuló városközpontról, most pedig Király Márton, a Bayer Property szenior projekt menedzsere mutatta be a 8 éven át tartó zuglói beruházás legérdekesebb részleteit. Megtudtuk, hogy hány új lakás épül, hol használnak majd előregyártott elemeket, melyik lesz a projekt első épülete, de még azt is, hogy milyen új szolgáltatások várják majd a környékbelieket.

Miért éreznek fejlesztőként ekkora potenciált Zugló központjában? Amikor megvettük ezt a területet, elsőként egy várostervezővel és egy magyar tervezőcéggel kidolgoztunk egy tanulmánytervet, körbejártuk közlekedési, beépítési, stratégiai szempontból. Az első dolog, ami nagyon hamar kiderült, hogy a budapesti településszerkezeti tervben is egy mellékközpontként van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés