Előfizetői tartalom

Mi történt idén a covid legnagyobb ingatlanpiaci nyertesével?

Az idei évben több mint 200 alkalommal írtunk valamilyen esemény kapcsán a logisztikai ingatlanok piacáról, vagyis heti átlagban közel négyszer, de nemcsak a hírek száma növekedett, hanem az ingatlanfejlesztők szektor iránti érdeklődése is. Az elmúlt két évben sok olyan fejlesztő indított logisztikai fejlesztést, akik korábban más terepeken – iroda, lakás, kiskereskedelem – voltak csak érdekeltek. Mi változott meg és miért értékelődött fel ennyire a logisztikai ingatlanok szerepe?

Már tavaly is feltettük a kérdést, de ismét megkérdezzük, hogy rendeltél-e karácsonyi ajándékot online? És ha igen, nagyobb értékben, mint a korábbi években? Bár ez csak egy tényező a sok közül, ami a logisztikai fejlesztéseket táplálja, de kétségtelen, hogy az online kereskedelem erősödése nagyban hozzájárult a logisztikai ingatlanfejlesztések szárnyalásához. Hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés