Előfizetői tartalom

A szavunk is eláll: örök nyomot hagyva lepik el az új beruházások Budapestet

Több millió négyzetméternyi lakás, iroda, raktár, retail park és hotel építése van folyamatban Budapest és környékén. A szinte felfoghatatlan ingatlanfejlesztési számok olyan beruházásokat rejtenek, amelyek egy életre megváltoztatják a fővárost. Nem volt egyszerű vállalkozás összegyűjteni a különböző ingatlanszegmensek folyamatban lévő fejlesztéseit, de igyekeztünk ezeket egybeszedni, hogy az Olvasóink is láthassák, hogy mennyi minden van kialakulóban, és hogy miként alakul át évről évre a város.

Az ingatlanpiac 6 szektora, amiről szó lesz a cikkben:  Szállodák Budapesten Az üzletek világa Több tízezer új lakás Nincs megállás az irodapiacon A szinte teljesen megtelt raktárak Új városrészek, minden egy helyen Szállodafejlesztések, új üzletek és az örök kedvenc lakóprojektek Szállodák Budapesten: csúsztatnak a tulajdonosok Fejlesztési szempontból továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés