Előfizetői tartalom

Tíz személy, akiknek döntései az egész ingatlanpiacot megmozgathatják

Immár hagyomány, hogy a Top50 ingatlanpiaci szereplő mellett bemutatunk egy másik listát is azokról a személyekről, akik ugyan nem feltétlenül az ingatlanszektorban érdekeltek, de döntéseikkel, bejelentéseikkel legalább akkora hatással vannak a piac alakulására, mint a legnagyobb cégek vezetői, tulajdonosai. Hogy kik voltak ők 2021-ben? Az alábbi listából kiderül.

Az ingatlanpiacra a gazdasági folyamatok mellett, az azokkal gyakran összefüggésben álló állami, önkormányzati szabályozók és a szakmai lobbi szervezetek döntései is erős hatást gyakorolnak. A bejelentett célzott támogatások, az infrastrukturális fejlesztések irányai, a lakossági és vállalati hitelfeltételek végső soron mind megjelennek az ingatlanpiaci keresletben, kínálatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés