Előfizetői tartalom

A világ egyik legnagyobb tech cége tett hitet az irodák mellett

Portfolio
Austin történetének legnagyobb bérleti tranzakciójával bővíti irodaterületét a városban a Facebook anyavállalata, a Meta - írja a Fox Business. A hír persze önmagában itt Magyarországon nem tűnik fontosnak, azonban az egész világ ingatlanpiacának is jelzésértékű lehet, hogy a világ egyik legnagyobb tech cége úgy tűnik továbbra is igényéi a fizikai tereket, az irodákat.

Texas állam fővárosában, Austinban bővíti irodaterületét a Facebook anyavállalata, a Meta. A lakásokat is tartalmazó irodaépület még kivitelezés alatt áll, a tech cég azonban már most lecsapott a teljes kiadható irodaterületre. A hírek szerint ez lesz a város minden idők legnagyobb bérleti szerződése. A 66 emeletes fejlesztésben az épület alsó fele, az első 33 emelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés