Előfizetői tartalom

Forrong a világ és a magyar ingatlanpiac is: „Nem kell aggódni, de csodákat se várjunk 2022-től”

Elképesztő átalakulások után van az irodapiac, de még mindig nem egyértelmű az irány, a legtöbb szereplő ugyanis a kivárás mellett tette le a voksát. Emellett a home office, a coworking, az irodaterületek albérletbe adása, a rugalmas bérleti szerződések és az átadások csúsztatása az, amik egyszerre gyakorolnak hatást a bérlők, tulajdonosok, finanszírozók, befektetők döntéseire. A forrongó események miatt talán még nem érdemes aggódni, viszont az is valószínű, hogy az útmegtalálás még nem 2022-ben fog eljönni. Kalaus Valterrel beszélgettünk a hazai irodapiaci tapasztalatairól, aki egy 2021-ben bejelentett partnerség eredményeként már a Newmark VLK Hungary ügyvezető igazgatójaként válaszolt kérdéseinkre.

Janárban jelentették be, hogy az amerikai ingatlantanácsadóval, a Newmark Grouppal együttműködésre lép a VLK Consulting. Hogyan alakult ki ez a partnerség és hogyan következett be a Cresa-tól való elválás? A Cresa-tól való elválás előkészületei még az új partneri lehetőség előtt elindultak, Magyarország mellett több európai ország is kevesebb figyelmet kapott a részükről...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái