Előfizetői tartalom

Nagyon sok lakáshasználó ki fog árazódni az újlakás-piacról

A covid okozta sokkból az ingatlanpiac is egyre inkább kezd felépülni. A befektetési volumen növekszik, és ha nem is minden ágazatban, de a fejlesztési kedv is erős. Hogy pontosan mi történt a tavalyi évben, mik a mostani befektetési várakozások, mik a legfőbb globális gazdasági kihívások és milyen a hazai gazdasági környezet, arról Takács Ernővel, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnökével beszélgettünk, akivel a fentieken túl a rozsdaövezeti fejlesztésekre is kitértünk.

Milyen volt a 2021-es év? Jobban zárult, mint ahogy az év elején tűnt? A tavalyi év értékelése még a következő hónapok feladata, de ami látható, hogy a pozitív trend folytatódott. A 2019-es rekordévet követő 2020-as beszakadás után a felépülés folytatódik, ami volumenben is mindenhol látható. A 2020-as trendek szinte minden iparági szektorban folytatódtak. Az iroda sajnos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés