Előfizetői tartalom

Mítosz vagy valóság a lakásárak várható csökkenése? - Öntsünk tiszta vizet a pohárba

Sokan sokféle várakozással jöttek ki az elmúlt napokban a lakásárak várható alakulásával kapcsolatban. Nemrég a Portfolio-n is megjelent egy véleménycikk, ami a lakásárak csökkenésének lehetőségét vetíti előre, míg mások további növekedést várnak. Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb képet kapjunk, ismét több szakértőt megkérdeztünk, sőt olvasóink között is megosztottunk egy szavazást. Nézzük, ki mire számít!

Az elmúlt napok ilyen témájú cikkeinek egyik legfontosabb megállapítása az volt, hogy nem minden esetben hívják fel a figyelmet arra a tényre, hogy a lakáspiacon az új és a használt lakások iránti kereslet egyre kevésbé vehető egy kalap alá. Természetesen a két részpiac nem független egymástól, de az országosan értékesítési céllal épített új lakások értékesítési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés