Előfizetői tartalom

Mi fog történni a következő 12 hónapban a hazai lakásárakkal?

Továbbra is aktívan foglalkozunk a hazai lakásárak alakulásával, miután a globális gazdasági környezet bizonytalanságai a magyar ingatlanpiacra is erős hatással vannak. Ennek tudatában készítettük el legújabb Hangulatfelmérésünket, melyben az ingatlanpiaci elemzőket és értékesítőket ezúttal kimondottan a lakásárak várható alakulásáról kérdeztük. Az újtól a használtig, Budapesttől a kistelepülésekig: mi várható a következő 12 hónapban?

Éppen öt év telt el a Portfolio Ingatlan által rendszeresen elkészített Lakáspiaci Hangulatfelmérés első kiadványa óta. Azóta közel 20 alkalommal kérdeztük már meg a lakáspiac szakértőit arról, mire számítanak a lakáspiac jövőjével kapcsolatban. Az állandó kérdéseken túl a felmérésben mindig szerepeltek az adott időszakot foglalkoztató főbb lakáspiaci témák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés