Előfizetői tartalom

Ismét a belváros lehet a lakáspiac sztárja

Portfolio
A koronavírus-járvány lakáspiaci vesztese Budapest belvárosa és a rövidtávú lakáskiadás voltak, azonban a turizmus újraindulásával párhuzamosan a belső kerületek ingatlanpiaca is megélénkült, és úgy tűnik, hogy az Airbnb ismét vonzó alternatívává válhat a befektetési célú vásárlók számára. Sok még a kérdés azzal kapcsolatban, hogy hosszú távon mire lehet számítani a belső kerületekben, de az OTP Ingatlanpont szerint a helyzet biztató.

A járványhelyzet enyhülésével és a korlátozások megszüntetésével párhuzamosan növekszik a turizmus és élénkül Budapest belvárosának ingatlanpiaca is. A KSH januári statisztikái alapján az idei év első hónapjában 324 ezer vendégéjszakát töltöttek el a fővárosban a bel- és külföldi turisták, ami egy év alatt közel hatszoros bővülés. Ugyanakkor a kiugró emelkedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés