Előfizetői tartalom

Újabb milliárdos ingatlanberuházás alakul Balatonfüreden - Képeken a látványtervek

Portfolio
Megjelent az európai közbeszerzési értesítőben a pályázati eredmény a Balatonfüreden építendő új konferenciaközpont és kiállítótér kivitelezésére - vette észre a Magyar Építők. A beruházás összesen 6,3 milliárd forintból valósulhat majd meg. Mint tegnap megírtuk, Balatonfüreden további jelentős fejlesztések várhatóak miután az Appenin többek közt vitorláskikötő és hotel építésére kapott hitelt.

Konferenciaközpont és kiállítótér épül Balatonfüreden a Paralelbau Kft. és a Szabadics Zrt. kivitelezésében - derül ki az európai közbeszerzési értesítőből. A projektet már tavaly tavasszal bejelentették, a kivitelező meglétével pedig hamarosan el is kezdődhet az építkezés. A kivitelezendő épület Balatonfüred központjában a 122/5 helyrajziszámú telken épül. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés