Előfizetői tartalom

Műemléki épületet újítanak fel a IX. kerület szívében

Portfolio
Kiírták a IX. kerületi műemléki épület, az egykori BÁV-székház felújításának tervezésére szóló felhívást az európai közbeszerzési értesítőben - írja az Építészfórum. A műemléki épület a Református egyház birtokában van és a jövőben ide költözne a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara, a Pszichológiai Intézet és a Rektori Hivatal.

A Beruházás alapvető célja a Károli Gáspár Református Egyetem jelenlegi széttagoltságának és a városban eddig bérelt épületek szétszórtságának csökkentésével, az egyetemi karok egy része egy olyan épületben kapjon helyet, mely a korszerű oktatás lehetőségét biztosítja az egyetem mintegy 4500 hallgatóija részére - olvasható a közbeszerzési dokumentumban. Olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés