Előfizetői tartalom

Felemás hónapokon van túl az ingatlanpiac - Közel nulla tranzakció után élénkült meg a május

Meglehetősen felemásra sikeredett az elmúlt két hónap az ingatlanpiaci bérbeadásokat tekintve: míg áprilisban mindössze egyetlen egy bérbeadást jegyeztünk fel, addig májusban kilencet is. A bérbeadások lokációját tekintve elmondható, hogy a budai oldal továbbra is egyre népszerűbb, hiszen a legtöbb tranzakció is ide kötődik. Nézzük most pontosan, milyen üzletkötések is voltak áprilisban és májusban.

Felemás hónapok, népszerű budai irodaházak Az elmúlt két hónapban áprilisban mindössze egyetlen tranzakcióról kaptunk hírt: a Cushman&Wakefield egy globális tech-cégnek segített irodához jutni a MOM Parkkal szemben nemrégiben felépült Hillside Offices irodaházban. A névtelen cég egy 980 négyzetméteres irodaterülettel gazdagodott. Májusban már intenzívebb hónapot tudhattunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés