Előfizetői tartalom

Már megint itt tartunk: mi lesz az ingatlanpiaccal a 400 forintos euróárfolyam mellett?

Alig több mint három hónap telt el azóta, hogy a forint először bekacsintott a 400-as euróárfolyam fölé - ezt ma sikerült újra elérnünk (és látszólag most nem is pattant vissza onnan egyből a magyar deviza), így sokak fejében ismét felmerülhet a kérdés: hogyan hat mindez az ingatlanpiacra. A válaszok szegmensenként jelentősen eltérnek.

Történelmi mélypontot értünk el, ismét 400 forint fölé drágult a magyar fizetőeszköz az euróval szemben - és ezúttal látszólag nem is pattan egyből vissza. Míg március elején a forint gyengülését elsősorban a háború kitörése hajtotta, addig ma a folyamatot már sokkal inkább a magyar makorgazdasági környezet rosszabb kilátásai fűtik. Az elszálló árfolyam hatásaival...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés