Előfizetői tartalom

Milyen árcsökkenés?! Gyakorlatilag felrobbantak az újlakásárak Budapesten - Itt a kerületi lista!

Ahogy pénteken megírtuk, megjelent az Eltinga Budapesti Lakáspiaci Riportjának legújabb felmérése, ami a budapesti új lakások piacának árait mutatja be. Ez alapján elmondható, hogy még soha nem volt olyan intenzív az új lakások áremelkedési dinamikája, mint az elmúlt egy évben. Budapesten egy év alatt 28 százalékkal drágultak az új lakások, de van olyan kerület, ahol az 50 százalékot közelíti az éves áremelkedés.

Három hónappal ezelőtt még 1,2 millió forint volt a kínálati négyzetméterár a budapesti új lakások piacán, mostanra viszont az 1,27 millió forintot közelíti az átlagos négyzetméterár, ami közel 6 százalékkal magasabb, mint a márciusi érték, miközben a a tavaly májusihoz képest 28 százalékos a fővárosi drágulás. Az előző negyedévhez hasonlóan most is gyorsabban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés