Előfizetői tartalom

Itt a nagy épületenergetika-körkép: nézzük, hol a legkorszerűbb a lakásállomány!

Portfolio
Még ma is csekély számban, és megyénként nagyon eltérő arányban kerülnek a piaci kínálatba igazán energiahatékony lakóingatlanok Magyarországon. Az OTP Ingatlanpont szakértője szerint több tényezőtől is függ, hogy milyen messzire kell költöznie annak, aki olcsón fenntartható lakást keres. Az alábbiakban bemutatjuk az évente kiadott energiatanúsítványok besorolások szerinti megoszlását, valamint az energiahatékonyság terén látható megyei különbségeket. A témáról részletesebben a pénteken induló LAKÁS KIÁLLÍTÁS workshopján beszélnek majd a szakértők.

Az emelkedő rezsiköltségek okán versenyfutás indult a közelítő téllel, szerte Magyarországon napelemek települnek és a lehetőségekhez képest optimalizálják a lakóingatlanok energiagazdálkodását. Ám aki kész megoldást keres a rezsiköltségek csökkentésére és csekély energiaigényű ingatlant venne még a nagyobb hidegek előtt, úgy tűnik, hogy még nehezebb helyzetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés