Előfizetői tartalom

Elmondták véleményüket az ingatlanpiac szakértői Lázár János bejelentéséről

Október 11-én Lázár János bejelentette az új beruházási és építési kerettörvény elkészültét. Most három ingatlanpiaci szakértőt kérdeztünk a törvénnyel kapcsolatos személyes véleményükről, akik elmondták jó irányba halad a kormány az új intézkedéssel, de a válság méretétől függően könnyen lehet, hogy még több támogatásra lesz szükség.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az ÉVOSZ szervezésében kormányzati tájékoztatót tartott Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, és Lázár János építési és beruházási miniszter. A rövid konferencia apropója az új építési és beruházási törvény Lázár szavaival élve „készre jelentése” volt. A építési és beruházási miniszter bejelentette, hogy 26 szakmai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés