Előfizetői tartalom

Házat adna el? - Nehéz dolga lesz, de ha így csinálja, jól is járhat

Az energiaválság hatására nagy változások várhatóak az ingatlanpiacon. A jó energetikai besorolású lakások iránti kereslet növekedhet, míg a legtöbb nagy területű családi ház már most veszített vonzerejéből. Úgy tűnhet, a jelenlegi helyzetben szinte lehetetlen megszabadulni az egylakásos lakóépületektől, egy magától értetődő megoldással azonban még jól is járhatnak a tulajdonosok.

Közismert tény, hogy az elmúlt években országszerte robbanásszerűen növekedtek az ingatlanárak. A 2008-as válságot követően 2014-ben kezdtek újból magukhoz térni a lakásárak, a fellendülés motorja volt, hogy a lakosság befektetési lehetőségként kezdett tekinteni az ingatlanokra. Az általános pozitív hangulatra reagálva a befektetők és fejlesztők is munkához láttak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés