Portfolio signature

Meglepő adat! - Kiszámoltuk, hol végezne Magyarország a VB-n, ha kijutottunk volna

Portfolio
Javában zajlik a labdarúgó világbajnokság, amin 32 ország csapata méri össze tudását a világ minden tájáról. Az esemény kapcsán ingatlanpiaci vonatkozásban is tettünk egy összehasonlítást, melynek során azt néztük meg, hogy az egyes résztvevő országok fővárosaiban vagy legnépesebb városaiban milyen árakon lehet egy jó állapotú, belvárosi lakást megvenni. Az érdekesség kedvéért Budapestet is feltettük a listára.

A világ minden tájáról érkeztek Katarba játékosok, hogy az országuk színeiben megmérkőzzenek a 2022-es labdarúgó világbajnokságon. Természetesen a középpontban az egyes országok csapatainak teljesítménye áll, azonban mi tettünk egy másfajta összehasonlítást is. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ha a lakásárak döntenének, akkor ki nyerné a világbajnokságot. Ehhez az adott ország fővárosában vagy legnépesebb városában hasonlítottuk össze a belvárosi, átlagnál nagyobb méretű, jó állapotú lakások négyzetméterárát. Nézzük, ez alapján ki lenne a világbajnok!

A lista legtöbb országa nem okozott meglepetést, de azért van néhány kivétel.

Ha csak a lakásárak döntenének, akkor toronymagasan Anglia nyerné a VB-t,

Kedves Olvasónk!

Támogasd te is a minőségi gazdasági tartalomgyártást!

Ez az elemzés a Portfolio Signature cikkei közé tartozik. A cikk folytatódik, de csak egyedi előfizetéssel olvasható.

A Signature tartalmakhoz való hozzáférés díja havi előfizetéssel 2 490 forint. Az éves előfizetés díja az év végi akciónk keretében 19990 forint. Ezzel közvetlenül támogathatod a legmagasabb színvonalú gazdasági, üzleti újságírást.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések