Előfizetői tartalom

Kié legyen a Lánchíd? - Budapest főépítésze mondott véleményt

Portfolio
A kormány és a főváros között korábban sem volt feltétlenül felhőtlen az együttműködés, az energiaválság és az elmúlt hetek történései azonban tovább nehezítették a közös munkát, több nagy projekt is veszélybe került. Az Index.hu főváros jelenlegi kilátásairól, és a bizonytalanná váló fejlesztésekről kérdezte Erő Zoltánt, Budapest főépítészét.

Ahogy arról mi beszámoltunk az elmúlt hetekben komoly változások történtek a kormányban. A korábban Palkovics László által vezetett Technológiai és Ipari Minisztériumot (TIM) felszámolták, Lantos Csaba vezetésével pedig létrejött az új Energiaügyi Minisztérium. A TIM alá tartozó infrastruktúra és közlekedésfejlesztés átkerült a Lázár János vezette, frissen átnevezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés