Előfizetői tartalom

Mennyit fog érni a budapesti lakásod 2023-ban?

Meglehetősen kettős volt az idei év a hazai lakáspiacon. Míg az év első felében a korábbi trendeknek megfelelően, sőt azt meghaladó mértékben - magas tranzakciószámok mellett - emelkedtek az árak, addig a második félévre egyre erősebbé vált a bizonytalanság. A háború, az infláció, az emelkedő kamatok és az elszálló energiaárak hatásai mostanra a lakáspiacon is megjelentek. Hogy mindez mit okozhat az előttünk álló évben, arról legújabb Lakáspiaci Hangulatfelmérésünkben ismét a hazai lakáspiac szakértőit kérdeztük.

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is megkérdeztük a hazai lakáspiac elemzőit arról, mire számítanak az előttünk álló évben a lakásárak, a kereslet, vagy a lakásépítések alakulása terén. A szakértőknek ezúttal különösen nehéz dolguk volt, ugyanis a korábbi évekhez képest most jelentősen több a bizonytalan tényező. Lakásárak Az előző években rendre az ingatlanok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés