Előfizetői tartalom

Ez a tíz legdrágább budapesti utca - Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki itt szeretne lakást

Lakásárakkal foglalkozó elemzéseink jellemzően a nagyobb területegységekre, például megyékre, budapesti kerületekre, legfeljebb irányítószámkörzetekre vonatkoznak. Ezúttal viszont ennél részletesebben szerettük volna megnézni, hogy a fővárosban és a vidéki településeken melyek azok a mikrokörnyezetek, ahol a vásárlók a legtöbbet hajlandók fizetni a lakásokért. Éppen ezért a KSH munkatársaihoz fordultunk, akik rendelkezésünkre bocsátották a főváros és a vidéki települések legdrágább és legolcsóbb utcáinak listáját.

A fenti téma alapján egy több részből álló cikksorozatban fogjuk bemutatni a legnépszerűbb és a legkevésbé népszerű környékeket mind Budapesten, mind az ország többi településén. Ennek első részeként a legdrágább budapesti utcákat gyűjtöttük össze. A listán, adatvédelmi okok miatt csak azok az utcák szerepelnek, ahol egy év alatt legalább három adásvétel történt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés