Előfizetői tartalom

Íme a tíz legolcsóbb budapesti utca - Ezért nem tolonganak a vásárlók az ottani lakásokért

Néhány nappal ezelőtt bemutattuk azokat a budapesti utcákat, ahol 2021-ben a legmagasabb árakon cseréltek gazdát a lakások. Ahogy akkor ígértük, a sorozat folytatódik, ezúttal ugyanis a másik végletet, vagyis a legolcsóbb fővárosi utcákat gyűjtöttük össze. A listán szereplő tíz utca vagy elhelyezkedését tekintve, vagy az ott eladott lakások állapotát tekintve a lakásvásárlók legkevésbé vonzó célpontjai voltak, így fordulhatott elő, hogy egyes helyeken akár a budapesti átlag feléért, harmadáért cseréltek gazdát a lakások.

Cikksorozatunk második részében a legkevésbé népszerű környékeket mutatjuk be Budapesten, vagyis azt a tíz utcát, ahol a legalacsonyabb árakon cseréltek gazdát a lakások. Ismét meg kell említenünk, hogy a listán adatvédelmi okok miatt csak azok az utcák szerepelnek, ahol egy év alatt legalább három adásvétel történt, és mivel a tavalyi év adásvételei még nem érkeztek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés