Előfizetői tartalom

Magyarország legapróbb, de legdrágább falvai: aranyáron adják itt a házakat

Elmúlt már az az időszak, hogy Budapest belvárosi lakásáraitól hasra esnénk. Az agglomerációs kiköltözési őrület és a nyaralópiac, a vízparti lokáció felfutása egészen átrendezte az erőviszonyokat. Hiába a metró közelsége, és a nagyvárosi infrastruktúra, a négyzetméterárakat egy balatoni panoráma, vagy egy pár száz fős kis falu hangulata már magasabbra repítette. A KSH adatai alapján megmutatjuk a top10 legdrágább községet Magyarországon a valós, 2021-ben lezajlott adásvételek alapján. Lássuk, melyik faluban fizettek a legtöbbet egy családi házért!

Szerinted melyik a legdrágább falu? A napokban bemutattuk azokat a budapesti utcákat, ahol 2021-ben a legmagasabb árakon cseréltek gazdát a lakások, illetve azokat is, amelyek a legolcsóbbnak számítottak. Folytatva a 2021-es adásvételekről szóló cikksorozatunkat a KSH által nemrég kiadott Ingatlanadattár, Magyarországi lakásárak, 2005-2021 kiadványa alapján, most az ország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés