Előfizetői tartalom

Külföldre mennél tanulni vagy dolgozni? Ezek a legolcsóbb európai városok

Portfolio
Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk Európa legdrágább albérleteit, most azonban azoknak kedvezünk akik jelentős megtakarítás nélkül külföldön próbálnának szerencsét. A Housing Anywhere legfrissebb elemzése alapján összegyűjtöttük, hogy melyik európai városokban bérelhetünk legolcsóbban szobát.

Bár az Erasmus+ program körül több kérdőjel is felmerült a közelmúltban, mégis sokan vannak akik külföldön tervezik tanulmányaik folytatását, vagy csak egy új országban próbálnának szerencsét. Számukra ideális választás lehet a szobabérlés, hiszen így jelentősen olcsóbban biztosíthatják lakhatásukat, mintha egy egész lakást kivennének.

Rossz hírünk, hogy a budapesti átlagosan 340 eurós, azaz 134 ezer forintos szobabérleti díjakat egyik vizsgált város számai sem múlták alul, azonban még így is akadtak pozitív meglepetések a listán.

Valenica - 350 euró

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés