Előfizetői tartalom

Menekülnek a fizetős zónák elől a budapesti autósok

Portfolio
Egyre nagyobb probléma a fővárosi kerületek számára, hogy ingyenes parkolóhelyeiket tömegesen használják az agglomerációból érkező autósok amiatt, mert a város közepén kevés a parkolási lehetőség. Fontos lenne P+R parkolók létesítése, de ilyenek jelenleg nem épülnek, így a kerületek egyedi megoldásokat alkalmaznak - írja a Telex alapján az Infostart.

A járvány után kivezetett ingyenes parkolással elindult a fővárosi parkolási rendszer teljes átalakítása. A korábbi fizetős területeket négy kategóriára osztották, meghosszabbították az esti fizetőköteles időt, az árat is emelték és emellett a fizetős parkolási zónák területe is bővült. Ez viszont azzal járt, hogy az ingyenes zónákra egyre több autó jut. Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés