Előfizetői tartalom

Elképesztő összegért hirdetik London legdrágább lakóházát

Portfolio
Időről időre be szoktuk mutatni a legmagasabb áron hirdetett vagy gazdát cserélt lakóingatlanokat, amelyek általában az Egyesült Államokból kerülnek ki. Ezúttal azonban a Financial Times egy európai, egész pontosan londoni ingatlant talált, amelyet 250 millió fontért, vagyis több mint 100 milliárd forintért kínálnak eladásra.

Eladásra kínálják London eddigi legdrágább házát, amely egy a Regent's Parkban található, több mint másfél hektáros telken álló kastély. A földhivatali nyilvántartás szerint az ingatlan egyik tulajdonosa Abdullah bin Khalid bin Szultán al-Szaúd herceg, a szaúdi királyi család tagja, akinek egy lejáró hitele miatt kell értékesítenie az ingatlant. A hirdetési ár 250 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés