Előfizetői tartalom

Pár hónap alatt földbe állt a kereslet - Mikor indulhat újra a lakáspiaci szárnyalás?

Az idei év elejére évtizedes mélypontra, a korábbi szintek nagyjából felére esett vissza a lakásvásárlások száma. Bár márciusban már érezhető volt egy kisebb élénkülés, a korábbi eladásokhoz képest még mindig sokkal alacsonyabb a kereslet. Sokan kíváncsiak arra, hogy mikor és mi hozhat ebben változást, ezért a lakáspiaci Hangulatfelmérésünkben erről is megkérdeztük a szakértőket. Nézzük, mi állíthatja ismét bővülő pályára az alacsony lakáspiaci keresletet!

Az idei év első három hónapjában kevesebb mint 20 ezer lakás cserélt gazdát, vagyis kis túlzással földbe állt a kereslet. A mögöttes okokkal korábban már foglalkoztunk, így most arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen változásoknak kellene bekövetkezniük ahhoz, hogy ismét növekedésnek indulhasson a kereslet és a korábbi szinteknek megfelelő adásvétel valósuljon meg a piacon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés