Előfizetői tartalom

Jönnek a felvételi ponthatárok - Béreljünk vagy vásároljunk lakást egyetemista gyerekünknek?

Több tízezer felsőoktatásba készülő diák várja izgatottan a szerda estét, amikor kiderül, hogy az előzetesen megjelöltek közül ki, melyik intézménybe jut be. Legalább ilyen izgalmas viszont az is, hogy a más városba költözők hol, és hogyan oldják meg a lakhatásukat. A kollégium vagy a lakásbérlés a jobb megoldás? Vagy, aki megteheti vásároljon inkább lakást? A mostani piacon kevésbé egyértelmű a kérdés mint korábban, így megnéztük, mi lehet a legjobb választás.

Július 26-án este 8 órakor derülnek ki a felvételi ponthatárok, amit követően ősztől több tízezer hallgató kezdi meg felsőfokú tanulmányait, sokan közülük a szülővárosuktól távol. Ez pedig azzal jár, hogy meg kell oldani a lakhatásukat, amire számos lehetőség áll rendelkezésre. Az egyik kézenfekvő megoldás, ha az egyetem kollégiumába jelentkezik a leendő hallgató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés