Előfizetői tartalom

Kétszer annyiba kerül egy londoni raktár, mint egy budapesti luxuslakás

Portfolio
London lett a világ legdrágább városa a raktárterületek árazása tekintetében, miután a brit fővárosban a bérleti díjak emelkedése továbbra is meghaladja az inflációt - írja a Bloomberg. A Savills által összeállított adatok szerint a legjobb raktárak bérleti költségei, beleértve a bérleti és üzemeltetési költségeket is, 10 százalékkal emelkedtek egy év alatt, így mostanra egy londoni raktár bérleti díja nagyjából kétszerese a drágább budapesti lakásokénak.

Az Egyesült Királyság fővárosa továbbra is messze a legdrágább város, ahol a jó elhelyezkedésű raktárak 37,4 dollárba kerülnek havonta négyzetméterenként, szemben a második helyen álló Sydney 24,6 dollárjával. Érdekességként a Budapest környéki modern raktárak bérleti díjai dollárban megadva 6-6,5 körül alakulnak havonta, négyzetméterenként, sőt a magyar fővárosban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés