FONTOS Hivatalos, a románok már jobban élnek a magyaroknál
 
Előfizetői tartalom

Mire számítsunk egy év múlva a hazai lakáspiacon? - Négy kérdés, négy szakértő, négy vélemény

Sokan kíváncsiak arra, hogy a lakáspiacon meddig tarthat még a mostani kivárás, mi kellene ahhoz, hogy újra növekedni tudjon az adásvételek és a lakásépítések száma, mi lehet az irány a következő évben a lakásárak alakulásában, egyáltalán kik azok, akik a mostani környezetben is hajlandók lakást vásárolni és mikor élénkülhet meg érdemben a lakáshitelezés. Annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk a megoldáshoz négy szakértőt kerestünk meg, akik egyesével osztották meg várakozásaikat a fenti kérdésekben.

Milyen gazdasági változásokra és/vagy állami intézkedésekre lenne szükség ahhoz, hogy ismét növekedni tudjon az adásvételek és a lakásépítések száma? A legfontosabb a jövőbe vetett hit megléte, amihez Kiss Gábor, a Metrodom Kivitelező Kft. ügyvezető igazgatója szerint az alábbiaknak kell teljesülnie: Biztos jövedelem, azaz magas foglalkoztatottság és magas reálbér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés