Előfizetői tartalom

Kijöttek a legfrissebb lakásárak - Nézzük, mennyibe kerül egy új lakás Budapest kerületeiben!

Megjelent a legfrissebb, 2023 harmadik negyedévre vonatkozó Budapesti Lakáspiaci Riport, ami tartalmazza a fővárosi kínálatban szereplő legfrissebb újlakásárakat. Az ELTINGA aktuális felmérése jelenleg 19 161 lakást tartalmaz. Ezek olyan fejlesztésekben találhatók, ahol 2023 május és augusztus között legalább egy lakást kínáltak eladásra. A fővárosi átlagár minimálisan tovább emelkedett, elérve az 1,46 millió forintos négyzetméterárat.

A listázott projektek száma 5 százalékkal nőtt az előző negyedévhez viszonyítva. Ezt a növekedést az okozza, hogy az értékesítések lassulása miatt egyre több olyan projekt lezárása csúszik, ahol már csak néhány maradéklakást nem sikerült értékesíteni. A felmérésben szereplő lakások száma viszont minimálisan csökkent, mivel döntően kisebb fejlesztések jelentek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés