Előfizetői tartalom

CSOK Plusz: szinte féláron a tied lehet egy 60 milliós lakás, mutatjuk a trükköt

Nagy könnyítést kapnak a gyermekvállalók a CSOK Plusz bevezetésével, ami akár 15, 30 és 50 millió forint kedvezményes hitelt is jelenthet, melynek egy részét el is engedheti az állam. Sokaknál viszont már maga az önerő előteremtése is gondot okoz lakásvásárláskor, viszont erre is van megoldás. A CSOK Plusz a babaváró hitellel kombinálva lehetővé teszi, hogy egy család akár önerő nélkül, a piaci ár nagyjából feléért lakóingatlanhoz jusson. Cikkünkben megnéztük, hol, mekkora lakásra elég egy, kettő és három újonnan vállalt gyermek esetén a maximálisan elérhető 26, 41 és 61 millió forint.

Rögtön az elején ki kell emelni, hogy a címben szereplő állítás kizárólag három új gyermeket vállalók esetén lesz érvényes, de már kettő, sőt egy gyermeknél is érdemi támogatást jelent a CSOK Plusz. Ezt kiegészítve az akár önerőként is felhasználható babaváró hitel 11 millióra emelt összegével már a mai árak mellett is érdemi választékot találunk a lakáspiacon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés