Előfizetői tartalom

Ajánlatot tett a KÉSZ a Duna Terasz Grande lakópark vevőinek

Portfolio
A Duna Terasz Grande lakópark átadásával kapcsolatos viták miatt a vásárlók március 1-én tüntetést szerveztek. Ezt követően a kivitelező KÉSZ Építő Zrt., valamint a KÉSZ Csoport vezetősége több lehetőséget is megvizsgált, amelyek a helyzet mihamarabbi rendezéséig átmeneti segítséget nyújthatnak azon vevőknek, akik a legnehezebb élethelyzetbe kerültek. A cégcsoport egy általa fejlesztett új építésű budapesti lakóingatlanban jelentős kedvezménnyel, rugalmas konstrukciójú lakásbérlési lehetőséget kíván biztosítani a legnehezebb helyzetbe sodródott vevőknek a Duna Terasz Grande lakásainak átadásáig.

A KÉSZ Építő Zrt. lakhatási támogatást ajánl fel a Duna Terasz Grande lakópark vevőinek, akik közül sokan átmeneti lakásbérlésre kényszerültek, vagy nehezen boldogulnak a kialakult helyzet miatt. A cég a jelen helyzetre való tekintettel egy, a KÉSZ Csoport által fejlesztett új építésű budapesti lakóingatlanban jelentős kedvezménnyel rugalmas konstrukciójú lakásbérlési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés