Előfizetői tartalom

Bővíti Pátyra tervezett bázisát Európa egyik vezető szállítmányozási és logisztikai vállalata

Portfolio
Már a használatbavétel előtt a bővítés mellett döntött a Gebrüder Weiss (GW) a HelloParks Páty építés alatt álló PT2-es csarnokában, ahova korábban már 22 ezer négyzetméterről szóló megállapodást írt alá a cég. A társaság hamarosan birtokba vehető bérleménye így összesen 32 ezer négyzetméteresre nő, amivel a HelloParks ügyfélportfóliójának legnagyobb szereplője lesz.

A friss megállapodás értelmében a 42 ezer négyzetméteres, 2024 második negyedévében elkészülő ipari ingatlan területének több mint 76 százalékát használja majd a cég a nyárra tervezett beköltözést követően. A HelloParks a PT2-es csarnokkal a 8. spekulatív fejlesztésű épületének kivitelezési munkálatait folytatja Magyarországon. Ez lesz a cég első olyan épülete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés