Előfizetői tartalom

Reagált a KÉSZ Építő Zrt. a Duna Terasz Grande tűzjelzővel kapcsolatos állítására

Portfolio
Reagált a KÉSZ Építő Zrt. a Duna Terasz Grande (DTG) tűzjelzővel kapcsolatos korábbi állítására. A cég kiemelte, hogy a KÉSZ Építő Zrt. nem tartotta hónapokon keresztül kikapcsolva a rendszert. A Duna Terasz Grande lakópark birtokbaadásának napján, azaz 2024.03.27.-én, valamint azt megelőzően is a tűzjelző berendezés működött, mindössze a berendezés szirénája volt lekapcsolt állapotban Tóth Csaba, a DTG ügyvezetőjének személyes kérésére.

A cég közölte, hogy a tűzjelző berendezés a birtokbaadás napján üzemszerűen működött, melyet a Duna Terasz Grande Kft. és a KÉSZ Építő Zrt. képviselői közösen ellenőriztek, azonban a KÉSZ Építő Zrt. a tűzjelző rendszert telepítő szakkivitelezőivel vállalta, hogy megvizsgálja a tűzjelző berendezést, és amennyiben az valóban nem üzemel, ismételten bekapcsolja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés