Előfizetői tartalom

Bezár egy belvárosi benzinkút - Mutatjuk, mi lesz a helyén

Portfolio
Május 29-én bezár a Kálvária téri Shell-benzinkút, majd ezt követően megkezdődik a töltőállomás bontása és a terület rendezése - írja a Józsefváros.hu. A bezárással együtt a területet mobilkerítéssel veszik körbe, de ez a szervízút forgalmát nem fogja érinteni, azt legfeljebb 3-4 órára, a megmaradt üzemanyag kiszivattyúzása és elszállítása miatt kell majd lezárni.

A kútoszlopok leszerelésére a tervek szerint június 4-én kerül majd sor, a benzinkút épületének és a tetőnek a bontási munkálataira pedig a június 10-i héten. A műveletek mintegy 3 hetet vesznek igénybe, és várhatóan július 1-jétől kezdődik meg a kútterület alatti tartályok eltávolítása. A tartályok kiemelését követően következnek a felszíni munkák, ami a zajvédő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés