Előfizetői tartalom

Tibor Dávid: nagyon fontos lenne az Otthonfelújítási Program folytatása

A mai nappal végre elstartolt a sokak által várt Otthonfelújítási Program, ami az 1991 előtt használatbavételi engedélyt kapott családi házak energetikai felújítását célozza. A pályázat keretében egy ingatlanra összesen 7 millió forintnyi költség számolható el, melynek maximális kihasználásához 1 millió forint önerő szükséges. A támogatási programot már most nagyon nagy érdeklődés övezi, így a pályázat benyújtása során érdemes lesz minden részletre odafigyelni. Hogy mik a legfontosabb tudnivalók, milyen hatással lesz a pályázat az építőiparra nézve, és mi szól az esetleges folytatás mellett, arról Tibor Dáviddal, a Masterplast Nyrt. elnökével, az ÉVOSZ alelnökével, illetve a Hazai Építőanyag-gyártó Tagozatának elnökével beszélgettünk.

Bár az eredeti tervekhez képest egy hónap csúszással, de július 1-jén elindult az Otthonfelújítási Program. Hogyan foglalható össze a program jelentősége? Mit jelent ez a hazai építőipar számára? Ha a nagy képet nézzük, akkor három fontos dolgot kell kiemelni. Az első, hogy újra van Magyarországon otthonfelújítási program, ami ezúttal épületenergetikai fókuszú, kimondottan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés