Előfizetői tartalom

Az ingatlanszakma olyan, mint olajszállító hajót vezetni

Igazán aktív évet tudhat maga mögött a Wing Zrt.: belevágtak a lakásfejlesztésbe, átadták az ibis Styles Budapest Airport Hotelt, az Ericsson és a Telekom új székházát, valamint átadás előtt áll a Wizz Air új repüléstechnikai oktatóközpontja. Eladták az érdekeltségüket a MOM Parkban, és megvették a Bécsi úti Eurocenter bevásárlóközpontot. Ezen túl folyamatban van az evosoft-Siemens új magyarországi központjának építése, így nemsokára újabb székház készülhet el a budapesti irodapiacon. A lakáspiaci helyzettel, az irodapiacon tapasztalt bérlői igényekkel, valamint a felgyorsult világ legnagyobb kihívásaival kapcsolatos kérdésekre válaszolt Noah M. Steinberg, a Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Tavaly decemberben jelentették be a mintegy 700 lakásos Kassák Residence lakópark fejlesztését. Miért döntött úgy a Wing, hogy megjelenik a lakáspiacon? A lakáspiac szerves része egy normálisan működő ingatlanpiacnak. Nálunk a fő hangsúly az irodaházakon van, de régóta jelen vagyunk a kiskereskedelmi és az ipari piacon is. Megépítettük a repülőtéri szállodát,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés