Előfizetői tartalom

TOP 30: ezek a legdrágább irányítószámok Magyarországon

Ha az emberek többségét megkérdezzük arról, hogy szerintük melyik az ország legdrágább városrésze sokan kapásból rávágják, hogy a Rózsadomb, esetleg a Monopoly kedvelői azt, hogy a Duna-korzó. Noha egyik sem áll messze az igazságtól, a pontos válaszhoz a NAV forgalmi adatait feldolgozó OTP Lakóingatlan Értéktérképet hívtuk segítségül, ami alapján megnéztük, hogy lakásárak szerint melyek voltak 2017-ben az ország legdrágább irányítószámai.

Property Investment Forum 2018 Save the date! November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legnagyobb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legforróbb témákkal, a legfontosabb szakértőkkel és döntéshozókkal, exkluzív programokkal, egyedülálló networking lehetőségekkel várjuk a részvevőket az egész napos programra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés